Тя е на 68 и е прекрасна

tya-e-na-68-i-e-prekrasna

Линда Родин – стилист от Ню Йорк, бивш модел и редактор на Harper's Bazar. Тя обича големите очила, по няколко пръстена на един пръст, тесни панталони, изкуствена кожа и ненавижда да крие възрастта си. Линда Родин е на 68 години и е прекрасна.

Модел Линда е била само няколко години, след което застава от другата страна на обектива: първо като фотограф, а след това и като стилист. След като завършва своя път в модната индустрия, Линда отново се появява на страниците на лъскавите списания само след 40 години.

С платинено сива коса и невероятен чар тя се върна, за да се превърне в героинята на каталога на The Row, лице на рекламната кампания на Karen Walker, основателка на козметичната линия Olio Lusso и икона на стила за тези, които като нея знаят: „След 60 започва най-интересното“.

Всеки свой тоалет Линда  е свикнала да допълва с по един ярък и привлекателен аксесоар, а специално място в гардероба ѝ заема денимът: тесни дънки, прилепнали ризи и най-обикновените дънкови якета винаги намират нужното приложение. Намира за забавно да носи по няколко напълно различни пръстена на един пръст, нареждайки ги като кубчета от тетрис.

А и като цяло към еклектиката Линда има специално отношение. Тя спокойно може да комбинира яке бомбър с умопомрачителен брой изкуствени камъни, а с дантелена пола слага характерната за реднекс американците карирана риза. И това не е гръндж. И дори не е лудост на фона на годините. Това е добър вкус, тънък усет за стил и увереност в себе си в най-висшето му проявление.„Разбира се, за това е нужна известна смелост, но успях да я намеря вътре в себе си“, казва самата Линда.

А на въпроса кое е най-доброто на нейната възраст чудесната Родин отговаря: „Мисля, че най-приятното е, че съм станала по-разкрепостена и независима. Възрастта ми даде да разбера, че трябва да бъда по-честна и открита със себе си и другите. Разбрах, че няма да стана пак млада и го приех. Това е нормално.“

tya-e-na-68-i-e-prekrasna2
tya-e-na-68-i-e-prekrasna10tya-e-na-68-i-e-prekrasna12
tya-e-na-68-i-e-prekrasna9
tya-e-na-68-i-e-prekrasna8
tya-e-na-68-i-e-prekrasna7
tya-e-na-68-i-e-prekrasna6
tya-e-na-68-i-e-prekrasna11
tya-e-na-68-i-e-prekrasna5
tya-e-na-68-i-e-prekrasna4
tya-e-na-68-i-e-prekrasna3
tya-e-na-68-i-e-prekrasna1