Правилният човек ще дойде в твоя живот в правилното време

 

любов, правилен човек

Илюстрация: Silvia Álvarez

За това кога ще дойде истинската любов

Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато най-малко го очакваш. Той ще дойде тогава, когато дори няма да го търсиш активно. Той ще дойде в твоя живот, когато разбереш, че дори не ти е нужно да идва.

Ще разбереш, че не е нужно да бъдеш непременно с някого, за да струваш нещо в този свят. Ще разбереш, че ти и сама можеш много да дадеш и да направиш в този живот. Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато пуснеш и се освободиш от целия емоционален товар, който си носила със себе си през живота.

Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато станеш уверена в себе си, за да гледаш напред с оптимизъм и ентусиазъм. Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато разбереш, че никой не е длъжен да те прави щастлив, защото истинското щастие идва отвътре.

Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато на теб ще ти е нужен урок. Той ще дойде, когато имаш комфорт и стабилност в живота, когато всичко ще става много лесно и леко.

Правилният човек ще дойде в твоя живот и ще размърда малко застоялият ти живот. Когато започнеш да чувстваш, като че си достигнала определен таван, който трябва да пробиеш, и тогава ще се появи правилният човек.

Той ще се превърне в сила, която ще те изтласка от зоната ти на комфорт. Той ще бъде сила, която ще помогне да преместиш планини. Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато считаш, че си спряла да растеш и се развиваш.

Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато ти най-накрая разбереш себе си. Когато разбереш коя, каква искаш да бъдеш. Понякога това означава да пуснеш тези части от себе си, които не са истински, не са теб.

Ще ти се наложи да се научиш да пускаш хората, които не придават смисъл на живота ти. Трябва да се освободиш от всичко, което те задържа и ти пречи да бъдеш това, което си. Трябва да изгориш всички мостове.

Когато си готова да пуснеш всички онези свои части, които не е трябвало да бъдеш, тогава в твоя живот ще дойде правилният човек. Ти просто трябва да бъдеш себе си, истинска. Това е важно, защото в истинската любов няма място за фалш. В истинската любов винаги всичко е истинско. Всичко е искрено.

Правилният човек – този, който ще дойде в твоя живот, когато най-накрая се освободиш от своята потребност да контролираш всичко.

Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато не го принуждаваш, когато разбереш, че понякога е важно да позволиш на всичко да върви и се случва така, както трябва и е.

Трябва да разбереш, че не можеш всичко да контролираш и вършиш в този живот. И когато разбереш границите си, тогава ще бъдеш готова за любов.

Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато ти най-накрая се научиш да се грижиш за себе си. Когато се научиш да не позволяваш на другите да те отвличат от това, което ти е най-необходимо в този живот.

Правилният човек ще дойде в твоя живот в този момент, когато ти ще си готова за него. Не по-рано и не по-късно. Просто трябва да се довериш на разписанието на Вселената. Просто трябва да се довериш, че при теб всичко ще се нареди.

Правилният човек ще дойде в твоя живот, когато ти ще бъдеш готова да се справиш с любовта. Когато ще си готова да приемеш страстта и силата на чувствата ѝ.