Избери си прозорец и той ще разкрие какво е важно в твоя живот

Често мислим за това какъв е смисълът на живота ни. Защо е всичко това? Защо живеем - ходим на работа, общуваме с хора, създаваме семейства, деца, гледаме домашни любимци? Какво е важно за нас? Някои този въпрос измъчва често, други по-рядко, но едва ли има някой, който не си го е задавал нито веднъж. В действителност ние сме разумни същества и е нормално да обмисляме и осмисляме случващото се с нас.

Тестът с прозорците ще помогне да разкриете какво е в сърцето и в подсъзнанието ви. Изберете един от тях и той ще открие пътя, по който се движи живота ви. Помислете не повече от 5 секунди, тъй като първият отговор, първата мисъл, която ви идва на ум, често са най-правилни.

тест с прозорец

Прозорец 1: главното нещо в живота ви е работата. Това е и сферата, в която трябва да вложите усилията си, защото именно тук ви чака успех.

Прозорец 2: за вас най-важни са любовта и приятелството. Вие успешно общувате с различни хора, създавате романтични отношения и сте обкръжени от истински приятели.

Прозорец 3: семейството е всичко за вас! Вие сте родени да създадете здраво и щастливо семейство.

Е, вашият резултат отговаря ли на действителността? Всъщност всеки от нас, дълбоко в себе си прекрасно знае, какво в живота му е на първо място и кое е второстепенно. Но понякога толкова ни се иска някой друг да даде отговора вместо нас.