10 мъжки постъпки, които крещят, че той ви обича

10-mazhki-postapki-koito-kreshtyat-che-toy-vi-obicha

Не е тайна, че мъжете показват чувствата си съвсем различно от жените. Те предпочитат не да говорят на глас, а да показват своята любов с определени действия. Дами, спомнете си кога за последно без да чуете партньорът ви да изрича на глас думите "обичам те", всичко в него ви е казвало, че той изразява именно това? Умението да предават чувствата си без думи е изкуство, което притежават много мъже. Ето 10 постъпки, които говорят за любовта му към вас.

Държи ви за ръка на обществени места

Става дума не просто за разходка, хванати за ръце, а за случаите, когато заедно преминавате пътя или се намирате в огромна тълпа, където мъжът машинално се стреми да ви защити, придърпвайки ви към себе си с такъв грижовен жест.

Дълги страстни целувки

Става дума за онези целувки, които буквално ви вдъхват нов живот! Мъжът с цялата си страст и желание ви показва колко сте скъпа на сърцето му. Подобни целувки говорят още, че той наистина изпитва към вас силно привличане. Това е важно!

10 мъжки постъпки, които крещят, че той ви обича

Умее да слуша

За една връзка е много важно, защото партньорите трябва да знаят, че винаги могат да очакват подкрепа и помощ един от друг. Ако видите, че вашият партньор наистина с интерес и внимание слуша това, което казвате, то това е добър знак!

Говори за вас с любов и трепет

Без съмнение е приятно, когато мъжът с нежност представя любимата си на нов познат или просто говори за нея с любов в нейно отсъствие. Това е ясен знак за искреността на чувствата му.

Задържа поглед върху вас

Ако сте забелязали, че вашият мъж дълго време ви гледа, любува ви се и ви наблюдава, значи наистина сте скъпи на сърцето му.

Спонтанно докосване

Това може да бъде всичко: кратка целувка, внезапна прегръдка, докосване по лицето или ръката, тялото, масаж... Всичко това е признак, че той иска да се докосне до вас и проявява своите чувства.

Усмихва се, когато ви  вижда от разстояние

Това говори, че очаква вашата среща, доскучало му е, дори и сам да не го осъзнава. Такава топла и искрена усмивка в пълна степен показва чувствата му към вас.

10-mazhki-postapki-koito-kreshtyat-che-toy-vi-obicha1

Глези ви

Без повод той ви подарява цветя, шоколад, прави закуска, кафе и въобще любимите ви приятни неща, които са знаци на внимание. На пръв поглед често срещано явление, но в края на краищата, това наистина напомня на една жена, че тя не е безразлична за партньора си.

Целува ръката ви

Това е доста трепетен жест, от който жените определено се трогват. За мъжете тази целувка на подсъзнателно ниво означава много. Това не е целуването на ръка като знак за поздрав, не. Това е вълнуващият допир, който може да се случи във всеки един момент.

Дълго време ви държи в прегръдките си

Понякога, когато трябва да се разделите, дори за кратък период от време, мъжът, напротив прегръща ви по-здраво, не желае да ви пусне. Това говори за чувствата му и нежеланието да се раздели с вас.

Ако искате да разберете колко сте ценни за мъжа си, обръщайте внимание на всички малки неща и знаци на внимание. Ще се изненадате, когато разберете колко грижовни са мъжете!