Жабата на богатството – забавен тест

zhabata-na-bogatstvoto-zabaven-test

Може би сте чували, че още в Древен Китай жабата е смятана за символ на богатство, мъдрост и дълголетие. А мъдреците казват, че всеки разбира богатството по свой начин и избира към него личен път.

От Светлило ви предлагаме, имайки предвид основното си настроение, да изберете от картинката една от 16-те жаби, които са потенциален източник на богатство. Коя ви харесва най-много?

 1. Източникът на вашето богатство – професия, свързана с публичността, рекламата, известността. За вас е важна грижата за външния вид, добрия вкус. Всичко трябва да бъде ефектно, а вашите идеи – ефективни. Напълно възможно е вашето призвание да е: журналистиката, салон за красота, модел, продажба на бижута. Не са изключени и творческа кариера на певец или актьор.
 2. Вашият източник на богатство – самите вие. Вашите идеи, мислене, логика. Вие сте в състояние да изобретите нова система или качествено да преобразите предишната. Ума ви е рационален, вашата успешна сфера на дейност – финанси, право, наука. Имате широко и свободно мислене. Не се колебайте да го заявявате на всеослушание.
 3. Вашият източник на богатство – вярата. Искрена, дълбока и силна. Това е най-важното нещо в живота ви. И това не е задължително религия. Можете да вярвате в мечтата си, своите сили, в това, което правите, в хората около вас. И трябва да дадете тази светла вяра на другите, да я споделяте по-често. За вас е подходяща всяка работа, насочена към помощ за хората: педагог, лекар, свещеник.
 4. Вашият източник на богатство – работа в екип, в кръг от съмишленици. Можете да работите и в офиса, и в дома, или да сте начело на собствен бизнес. Но във всеки случай за вас е важно да сте заобиколен от близки по дух хора: роднини, приятели от детството, съпруг(а), надежден партньор. Накратко – този, който винаги подкрепя вас и вашите идеи, ще помогне и в трудности.
 5. Вашият източник на богатство – абсолютно всичко, което е свързано с домашен уют. Вашите любими неща – приготвяне на различни ястия, кухненски уреди и ремонта им, градинарство, създаване на уют. Можете да бъдете собственик на симпатичен магазин или кафене, да се занимавате с текстилната индустрия, растения и градински инвентар. А можете напълно да се отдадете на домашни задължения, посвещавайки се на семейството и децата.
 6. Вашият източник на богатство – активност, действие и движение напред. Вашият неизменен девиз: "Движението е живот!". Вашата професия непременно трябва да бъде свързана с пътуване и пътешествия. Освен това ви е важно да отделяте време за спорт. Ако работата ви не е такава, то спрете се на подобно хоби. И душата ще е млада. Действайте!
 7. Главен източник на богатството – жажда, желание. Това, между другото, не е задължително користолюбие. Например, жажда за живот, за радостите и удоволствието, които той носи. Вие най-вероятно ще бъдете "като риба във вода" в развлекателния или ресторантьорския бизнес. Очаквате от живота чувствени радости, стремите се да доставите удоволствие не само на ума, но и на тялото си. И още едно важно условие – трябва да обичате своята работа.
 8. Източник на богатството – празници и фестивали. Можете да устройвате детски матинета, да работите като фотограф на тържества, да бъде церемониалмайстор или музикант. От вас ще излезе талантлив дизайнер, художествен оформител или цветар. Вие отлично се справяте с отговорностите на туристически агент и вдъхвате живот на печатни издания. Не забравяйте, че ви е необходим ярък живот, защото от сивата монотонност на ежедневието скоро ще залинеете.
 9. Източник на богатство за вас – чувствата, способността за емпатия, разбирането на другите. Може да станете добър психолог, макар че в този случай би могла да ви попречи прекалената емоционалност. Стремете се към хармония. За вас е идеална всяка творческа работа – като никой друг успявате да изразите своите усещания. Състрадателен сте и винаги пълен със съчувствие към тези, които са онеправдани от живота.
 10. Вашият източник на богатство – строгата доброта. Стремите се в този живот да "причинявате" добро. Вероятно сте твърде строг и придирчив към хората и ви се струва, че по-скоро ще им помогне камшика, отколкото галенето с перо. Обаче, зад своята бодлива суровост, все пак, криете топлината на душата. Вашето добро е винаги с юмруци. Вие сте призовани да работите в полицията или да служите в армията. Или в някоя област, където има нужда от критика. Но не забравяйте – конструктивна.
 11. Източник на богатството – собствен бизнес. Добре е, ако той бъде свързан със строителството. Постоянно се нуждаете да създавате нещо ново, нещо, което ще служи на хората не една година. Вие сте сериозен и отговорен човек, умеете да сте самокритичен и да се поучавате от собствените си грешки. Доста добър наставник сте и учител за по-младите от вас в самото начало на пътя им.
 12. Основен източник на богатство – всичко, което е свързано с метал и скорост. Това е и автомобилната промишленост, и всичко, което има отношение към влаковете и самолетите. Вие сте човек съвременен, за вас е важна скоростта. И още надеждността и качеството. Понякога ви се струва, че сте напълно погълнат от състезанието и нямате време да живеете. В такива моменти задължително се нуждаете от почивка.
 13. Вашият източник на богатство – да дарявате топлина, радост. На себе си и на другите. Важен момент: не трябва да зацикляте на дреболиите, нека с това се заемат други. Вашата задача – да канализирате идеите, да измислите конструкцията, да създадете основа. И ако в началото изглежда, че това е лошо скроено, когато бъде ушито, всички ще се убедят сами в размаха на идеите ви. Може понякога да ви считат за грубоват човек, но в действителност желаете на всички само доброто.
 14. Източник на богатството ви – чувството за хумор. Можете брилянтно да го проявявате във всяка сфера. В много области на дейност просто сте незаменими. Остроумието не само ще ви помогне да намерите истински приятели, но и ще бъде двигател на кариерата ви. Най-важното условие – шегите да не са зли.
 15. Източник на богатство за вас – всяка професия, имаща отношение към чистотата, дори и в известна степен към стерилността. Успешна може да се превърне кариерата на лекар или учен. И в живота също трябва да съхранявате своите мисли чисти, да бъдете морален човек с неопетнена съвест. Точно вас никой не бива да лъже, да се държи подло. Всичко това веднага се отразява на вас самия.
 16. Източник на богатството ви – по море, в далечна страна. Между другото, в живота ви морето винаги ще играе важна роля. Затова е добре вашата работа или хоби да са свързани с водата. Но не е задължително да станете рибар, моряк или водопроводчик. Просто можете понякога да се гмуркате или да си вземете аквариум и да медитирате, гледайки и грижейки се за цветните рибки, плаващи в него.