Забавен тест – изберете врата

zabaven-test-izberete-vrata

Направете своя избор и научете нещо интересно за себе си!

Ето какво означават различните врати:

Врата №1

Вие сте свободолюбив и независим човек. Имате нужда от свобода – и физическа, и вътрешна. Склонни сте да търсите свой собствен път и да не слушате чужди съвети. Светът ви изглежда като място пълно с безкрайни възможности. Важното е правилно да се определят приоритетите. Вие не обичате да прибързвате и предпочитате всичко да се прави бавно и осъзнато.

Врата №2

В живота ви има две основни правила. Първото: да направите правилен избор и вземате самостоятелни решения. Второто: винаги да полагате максимални усилия, за да се случи всичко, което сте си наумили в живота, идеално. Вие сте определено човек, който си е самодостатъчен и не страдате, когато се налага да пътувате или почивате сам. Може да сте необичаен, творчески човек, склонен към философски разсъждения, но за другите сте малко затворен. Но пък имате собствен уникален поглед към света – запазете тази безценна черта, която не всички могат да разберат.

Врата №3

Вашето най-близко бъдеще ще бъде ярко и колоритно. Бидейки  човек привлекателен (и външно, и вътрешно), притежавате особен чар, който действа на хората магнетично. Харесва ви да се чувствате част от един огромен многообразен свят. С удоволствие следите всичко, случващо се по света, съпреживявате искрено чуждите трагедии. Щастието за вас е самият живот, а не някакво постижение или спечелените материални придобивки. Вие сте гъвкав, остроумен, весел и любознателен човек, който харесва да пътува и опознава нови неща.

Врата №4

Вие обожавате вълнуващите приключения и непредсказуемите събития – точно в тях виждате смисъла на своя ярък и наситен живот. Не обичате особено "да подреждате всичко по рафтовете", така че не ви плаши липсата на планове, не обичате да живеете по правилата. Сигурни сте, че точно такива хора най-много влияят върху целия свят. Вие сте склонни да действате спонтанно и да получите истинска тръпка от неочаквани щастливи събития. Целият ви живот прилича на атракция, която е супер забавна за вас, но за другите може да изглежда смущаваща.

Врата №5

Спокоен и уравновесен човек сте, който постоянно е в търсене на себе си. Вие, обаче, изобщо не сте мързелив и винаги сте готов да се захванете с нещо. Максимално удоволствие получавате тогава, когато си поставяте цел и постепенно се приближавате към постигането ѝ, за предпочитане в съответствие с планирания график. По природа във вас има известна предпазливост и креативност. От два възможни пътя сте склонни да изберете този в който вярвате интуитивно, а не по-познатия, но и опасен. Почти винаги се оказвате прав – в това е вашето предимство.

Врата №6

Обичате спокойния и подреден живот. Не ви пречи да прекарвате много време в самота, ако се наложи. Въпреки това, ви е еднакво добре и в компания, и сам със себе си. Най-вероятно сте тих и незабележим човек, който е свикнал да избягва излишни проблеми и конфликти. Може да се съгласите на помощ за някого или да вземете участие в чужд проект, но само ако ясно разбирате своята полза от това. Дължи се на склонността ви внимателно да обмисляте всичко и предприемате само осъзнати действия. Можете да откажете помощ, ако смятате, че ви въвличат в някаква глупост. При това умеете да цените честните и доверени отношения.