Най-сексуалният знак от зодиака

naj-seksualniyat-znak-ot-zodiaka1

С помощта на астрологията може да се даде обяснение на всичко – от склонност към изневери до поведението в леглото. Но в случая ще обърнем внимание на сексуалната мощ на различните зодиакални знаци като опитаме да отговорим на въпроса: "Какъв е в леглото Овен, Телец, Близнак и т.н.?".

Според повечето жени най-секси мъже са мъжете Телци, Скорпиони и мъжете... Козирог. Най-големи перверзници се намират сред мъжете, които са родени под съзвездията Дева, Стрелец, Водолей, Овен и Риби, при това за най-ужасен е определен Овен. Най-нежни (понякога твърде нежни) са мъжете Раци, обаче това не ни изненадва много, тъй като "предозирането” с романтика при тях е доста често явление. Любовни романи с известно количество отегчителни еротични сцени са приписани на мъжете Риби и мъжете Близнаци.

Ето как изглежда петорката на секс-егоистите, които не се вълнуват особено от оргазма на партньора си. Най-много за себе си по време на секс мислят темпераментните мъже – Овен, "величествените" мъже – Лъв, вятърничавите Близнаци и прагматичните мъже – Козирог, а също и мъжете Стрелци, които са свикнали да вземат от живота всичко, което той има дава (9% от анкетираните жени посочват, че техните партньори, родени под изброени по-горе съзвездия, се стремят в леглото повече да вземат, отколкото да дават).

И скучно, и тъжно...

Препоръчваме да вземете със себе си в леглото някакво лъскаво списание, таблет, мобилен телефон, с една дума всяко средство, което може да прикрие прозявка, ако ви очаква интимна среща с мъж Дева (така смятат 17% от участващите в проучването дами), с „любвеобилен” Везни (13% от анкетираните), а също и с мъж Близнак или мъж Рак, събрали 12% от гласовете.

Твърде груби дамите определят Овена (близостта с такъв мъж не харесва на 5%), при Близнаци, Лъвове, Скорпиони, Козирози – 3% отрицателни мнения. Как в този списък са "проникнали" романтичните Раци, оглавяващи списъка на "твърде нежните", ние не знаем, но макар и по-различни, те също са получили 3% от гласовете. Ние все още се надяваме, че мъжете, родени под тези зодиакални знаци, не смятат, че добре любената жена не се нуждае от любовна игра.

В това, че сексът е бил "горе-долу", когато са го "правили" с Близнаци, признават 18% от дамите. На второ място в категорията "ни риба, ни рак" се намират Стрелци, Водолеи и Деви – 17% от гласовете.

За "секс-спринтьори на късо разстояние” са определени Близнаците, Овен и Стрелци. 7% от участващите в проучването отбелязват, че мъжете, родени под тези съзвездия, не са подходящи за секс-маратонци, защото твърде бързат.

Най-добрият секс в живота на жените

И накрая, почетната номинация за "Най-добрият секс в живота ми"!

  1. Палмата печели... Телец с 66% от гласовете.
  2. Само 2% изостават от тях Скорпиони.
  3. На трето място – Козирог (за тях са гласували 63% от жените).

С най-малко гласове (50%) са останали мъжете Деви.

*В проучването сумарно са получени около 9 000 отговора (средно по 755 отговора за всеки зодиакален знак). Всяка дама е имала право да гласува за всеки от 12-те знака.