Обидчивост според знака на зодиака

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka0

Ние се обиждаме на хората, когато поведението им не отговаря на нашите очаквания. Понякога за нашата обидчивост има повод, но често се дължи на незначителни неща. Обикновено обидчивостта, като част от характера на един човек, служи за привличането на внимание, като психологическа защита или за получаване на реални ползи.
Как да разберем колко обидчив е човек? Всичко е просто! Достатъчно е да разберете знака на зодията му и да проверите в този списък!

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka1

Овен

Не е ясно с какво сте решили да обидите това мило създание, но ако сте го обидили, то веднага ще ви прости. Един път от мъдрост, два пъти от щедрост. Овните се отличават с доста висока степен на гневливост (с изключение на тези, които са се научили добре да контролират емоциите си), но така както бързо се ядосват, така и бързо се успокояват. Те не са злобни. Даже след това могат да ви съжалят. И да ви донесат в болницата портокали и цветя. Или просто цветя, но вече на гробищата.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka2

Телец

По-добре не ядосвайте Телците. Не, няма да ви качат веднага на рогата си. Първо ще ви се обидят. Ще последват дълги монолози на тема "колко е лошо това, как вие сте обидили бедния малък и безспорно напълно невинен Телец”. А на вас остава само да седите и да слушате тези излияния, които са „изключително за ваше добро”, с възпитателна цел. И в този дух Телците ще ви говорят дълго. И ще запомнят всички ваши „гадости” и за хиляден път ще ви повторят, че сте се държали лошо. А после да ви нападнат с копито или рога! Това е, да се криете е безполезно, просто ще ви унищожат. Защото търпението на Телците е впечатляващо, но, уви, не е безкрайно.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka3

Близнаци

Можете да се скарате с тях съвсем неочаквано за вас. И за тях също. Защото те самите не знаят кога д-р Джекил ще се превърне в мистър Хайд, който не харесва целия свят. Но кавгите с Близнаците се отличават с висока скорост на развитие и малка вероятност от ръкопашен бой. Най-вероятно просто ви замерват с кални думи. А след това просто ви забравят.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka4

Рак

Раците са обидчиви и не е трудно да ги обидите, тъй като твърде остро възприемат околния свят. Обиденият Рак е коварен, отмъстителен и въпреки това сантиментален. Той даже може да ви прости. Но трябва да поискате прошка много искрено, като не забравите да докажете колко много обичате обидения. Истината е, че ако Раците са решили да си отмъстят, то не сте за завиждане. Изтънчено и злобно, отмъщението ще ви застигне непременно.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka5

Лъв

Ако Лъв ви се обиди, то значи навярно сте го недооценили и недохвалили. Лъвовете обожават светлината на прожекторите, обичат да се наслаждават на пълното внимание на публиката. И се обиждат изключително показно. Може да ви игнорират като недостойни за общуване, а може и да ви устроят лавина като организират вълна от сериозни неприятности на обидилия ги. Не забравяйте, тези хора могат да бъдат достатъчно влиятелни. Похвалете ги. От похвалите те искрено разцъфват. И може би всичко ще се размине. Дори е възможно да ви вземат под лъвското си покровителство.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka6

Дева

Вие сте обидили Дева? Пишете си завещанието. Девата много трудно наистина се обижда, но ако някой успее... Девата, всъщност, не е злобна, дори не е злопаметна. Те могат почти веднага да забравят за какво са се обидили. Но виж, всички обидили ги обикновено се записват във всякакви черни списъци, списъци за разстрел и справедливост, така че няма как да избегнете отмъщението им. Самото отмъщение ще бъде изобретателно, изискано и жестоко, а вие няма и да предположите, че Девата се е постарала за това. Нищо лично няма да има, но ще ви го върне максимално качествено (както и всяко нещо, с което се захване Девата).

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka7

Везни

Везните не отмъщават, те просто почти не умеят да правят това. Но за това пък се обиждат като децата и обичат да завихрят скандали. Могат дълго да ходят по нервите на обидилия ги, показвайки му по всякакъв начин „колко лош е той”. Може, между другото, да информират и обществеността за "лошите хора". Клюките и сплетните са най-страшното отмъщение на Везните. С Везните трябва да отидете и да поискате прошка. И те ще ви простят веднага, защото не могат да понесат да бъдат с някого в конфликт - от това Везните губят хармонията на вътрешния си свят.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka8

Скорпион

Няма да имате време да си напишете завещанието: предайте съболезнования на близките си. Не само няма да ви простят, но ще ви отмъстят така безразсъдно и страстно, че по-добре да не сте се раждали изобщо. Скорпионите са изключително злопаметни, а да ги обидите е много лесно, тъй като те са много впечатлителни и чувствителни. Скорпионите често може да спретнат на обидилия ги физическа разправа. Дори те самите да не влязат пряко в битка, то с радост ще ви изпратят отмъстители. Те могат да простят само на най-близък човек, но така сякаш са му простили за абсолютно всякакво престъпление.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka9

Стрелец

Да обидите Стрелците е сложно, те не са злопаметни. Те са миролюбиви, но винаги действат с размах, характерно за знаците на Огъня. И, ако ви се обидят, очаквайте мащабен скандал. И то такъв, че по-добре да доведете Скорпиона, който просто състрадателно да ви убие. Стрелците ще си отмъстят ментално. Те ще завъртят всичко така, че вие сами да си сложите въжето. Обаче може и да заслужите прошка. Просто направете това, което очакват от вас Стрелците. Или се направете на жертва, те имат жал към окаяните.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka10

Козирог

Козирогът може да се обиди, но трудно. По-скоро неприязън може възникне поради критики над работата на Козирога или дори заради това, че сте успели да попречите на делата му. Всички пречки Козирогът ще отстрани делово и категорично. Но, ако просто сте обидили Козирога с критика, опитайте мотивирано да му обясните, че е критикуван единствено с желание да му помогнете в трудната работа и сте готови да стигнете и по-далеч, за да може той, ненагледният, да достигне Дзен и Съвършенство. Те ще оценят загрижеността ви и ще ви простят. Рано или късно, така или иначе.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka11

Водолей

Водолей може да обидите като не приемате идеите му. Възмутеният Водолей просто ще ви захвърли, дори без да вдига скандал. Той веднага ще сметне, че вие сте – пълно нищожество, ще се усъмни във вашите умствени способности, ще преоцени ситуацията с оглед на появилите се фактори и ще си тръгне. Ще отиде там, където има хора, способни да разберат гениалните му идеи, там, където не всички са сноби и го обиждат. Намерете Водолея и му се извинете, идеите му могат да бъдат странни, но често ефикасни и печеливши.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka12

Риби

Вие сте обидили Рибите? Погледнете ги. Вижте как, бедните те, страдат и всичко е заради вас! Още ли не сте се засрамили? Да, вие сте чудовище, приятелю! Рибите лесно се обиждат, но те са толкова добри, че по-скоро ще ви простят. Освен това, те разбират, че от гняв се появяват бръчки, а преждевременното остаряване не е сред желанията им. При това, прощавайки ви, те ще ви изкарат негодник, а себе си - ангели. И дълбоко в душата тази идея им харесва. Между другото, силно обидената Риба може да си отмъсти чрез чудовищни клюки с потресаваща разрушителна сила.