Най-добрите жени според зодиака

naj-dobrite-zheni-spored-zodiaka

Коя жена ще бъде най-верен другар в богатство и бедност, в добро и зло, в болест и здраве, а с коя по-добре да не се забърквате? Ще разкаже хороскопът на Светлило за най-добрите жени.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka1

Овен

Овен – жената-съперница. Жената Овен е силна и всякакви слабаци сред мъжете не са ѝ необходими, разбира се. Тя се нуждае от силен мъж, стабилен, боец, способен да издържи дневният мини-апокалипсис: темпераментът на жената Овен и нека си кажем направо – забавлението не е за всеки. Така че, когато жената-Овен си намери мъж, способен да издържи темперамента ѝ, тя веднага слага лапа върху него и търси брак. След това започва най-интересното: борбата за равенство, борят се два „овена“. Никой никога няма да спечели, защото и жената Овен, и нейният съпруг ще хабят сили безкрайно и на сребърната си сватба, може би, ще получат медали с надпис: "Сила. Ниво: бог". Но няма да се спрат, разбира се.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka2

Телец

Телец – жената-мотиватор. Мотиватор осемдесето ниво. Жените Телци обикновено се омъжват за симпатични глуповати мъже, защото лекомислието е много приятно да обичаш: с него винаги е забавно. Но любов, любов, но и да се яде трябва. А една жена Телец иска не само да яде, но още и рокличка. И дом. И кола. И всички да ѝ завиждат. Така че, попадналите в ръцете на Телец много бързо се запознават с широкия ѝ асортимент от мотивиращи техники: тя виртуозно вае. Тя изкусно манипулира. Тя майсторски шантажира. И, да, игли под ноктите също може да забива. Но затова пък леконравният скоро ще се превърне в богат и успешен. Ако оцелее.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka3

Близнаци

Близнаци – жената-огледало. Почти мистична същност, тайнствена и опасна. Има жени, до които мъжът вижда себе си като герой. Има жени, до които мъжът се чувства неудачник, а има и жени-Близнаци. Те знаят кой е той в действителност. Преструвките са безполезни: Близнаците виждат самата същност на мъжа, хващат с ръце чуждите вътрешни чудовища и ги почесват зад ухото. Поради това жените-Близнаци са най-щастливите жени: да знаят за себе си всичко най-съкровено са готови само много, много добрите мъже. Светци по същество. Да, точно светци: щом могат да понесат всички вътрешни чудовища на Близнаците, чието име е – Легион.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka4Рак

Рак – идеалната жена. Жената-Рак не е толкова лесно да се склони за брак, но, ако наистина се получи, тя се проявява в целия си блясък: тя е умница, хубавица, домакиня. Идеално поддържа дома, безупречно възпитава децата, общува с роднините на мъжа си. Винаги подкрепя любимия мъж, винаги му угажда. Защото семейството е най-важното. Най-важното за нея! А този, който опитва да се измъкне от своите семейни отговорности, тя ще стисне в стоманените си клещи и ще сложи на мястото му. И ще покаже на нехранимайкото къде зимуват раците!

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka5Лъв

Лъв – жената-кралица. Лъвиците се омъжват само за тези, които са в състояние да им осигурят царство веднага, незабавно. Но и после цял живот трябва да печелят в прослава на своята кралица нови земи и да множат армията от верни васали. Да се живее с Лъвица по принцип е много удобно: мъжът със завоевателски амбиции е силен мъж, а Лъвицата не търпи до себе си никакви конкуренти. Затова всеки трябва да се занимава със собствените си дела: жената-Лъв – да блести, а мъжът ѝ – да я обезпечи с всичко, което е необходимо за този блясък. Може да се срещат на официални приеми един път в седмицата, достатъчно е, да.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka6Дева

Дева – умната жена. Много умна. Дяволски умна! Тя всичко разбира, на нея никога и нищо не е нужно да се обяснява. С нея може да се говори за всичко. Тя винаги ще подкрепи, винаги ще даде мъдър съвет. Тя е и любима, и най-добър приятел, поради това и съпрузите на Девите обикновено нямат приятели. И, милите, дори нямат на кого да се оплачат, когато Девата изглупее. Дори, когато е атакувана от глупост, жената-Дева използва гигантското си умище, за да може изискано да засегне мъжа си за неговия нежен, мек мозък. Но след това тя се извинява, разбира се, и признава, че не е била права. Като всяка умна жена.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka7Везни

Везни – жената-котка. Мило, очарователно, непосредствено, но абсолютно безполезно в бита същество. От друга страна, що за дом е без котка? Празен, студен, неуютен. И, между другото, котките не са толкова прости, колкото ви се струва: ако не обгрижвате, не ухажвате, не носите на ръце и не ѝ позволявате да заеме цялото легло, то жената-Везни ще се обиди и ще излезе без шапка в студената нощ. И е безсмислено да я питате какво не е наред, защото: "О, всичко!"

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka8

Скорпион

Скорпион – жената-вещица. Истинска вещица, без майтап. Примамва някой, а след това му дарява слава, успех и богатство. На мъжа на жената-Скорпион всички завиждат: тя е невероятна красавица, тя е потресаващо сексуална, тя е умна, тя е олицетворение на идеалната жена. А мъжът на тази магьосница е въплъщение на идеалния мъж: той е умен, харизматичен и като цяло доста готин. Но това е, защото няма къде да ходи, всъщност: „Доминирай и унижавай!“ – кредото в живота на жената-Скорпион, а който не оцелее – значи не става. C'est la vie.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka9

Стрелец

Стрелец – жената боен другар: с нея можете да влезете в огъня, под водата и да отидете на тайна задача. Зад гърба на мъжа се крие само защото оттам е по-удобно да му подава патроните. Да, важно е да се разбере, че на мъжа на жената-Стрелец винаги са нужни патрони. Първо, той трябва да държи на разстояние конкурентите, които абсолютно не се интересуват, че бойната дама е вече омъжена. И второ, той трябва да се спаси някак по време на семейни разправии. Все пак, нека бъдем честни – изстрелите срещу ядосаната жена-Стрелец са безполезни. Не е сигурно дали и граната ще помогне. Само жален вик „Аз съм виновен за всичко, а ти си права, скъпа“.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka10

Козирог

Козирог – принципната жена. Жената-Козирог има ясна представа какъв трябва да е брака ѝ и на стъпка от нея не отстъпва. Така че, Козирозите никога не се омъжват за някого зарадя някаква си там глупава любов. О, не. Дамите-Козирози прекрасно знаят, че един брак ще бъде щастлив само, ако съпрузите са омесени от едно тесто. Проблемът е, че самата Козирог не е от тесто, а по-скоро от твърда дървесина. И своят Пинокио, не се съмнявайте, тя ще издялка до идеала – макар и с брадва. Е, вярно, в процеса на дялкане ще летят и и главите на случайни свидетели, но след това в семейството на жената-Козирог ще се възцарят мир и хармония во веки веков. Амин.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka11

Водолей

Водолей – жената-инкогнито. Тя е там, но в същото време я няма. В смисъл, че ежедневно дамите-Водолеи извършват самоубийство на гризачи в хладилника; от тигана, забравен на котлона, на съпруга на жената-Водолей екстравагантно намигват загорели макарони, а котката не винаги може да стигне до кошчето си без алпинистко оборудване. И всичко това, защото Водолеите смятат: Животът е твърде кратък, за да се разхищава за битовизми. Семейният живот е радост, смях и веселие! Така че, на мъжа на тези весели дами никога не е скучно. Честно казано, бедничкият, едва успява да дойде на себе си между два сеанса на неудържимо веселие.

obidchivost-spored-znaka-na-zodiaka12

Риби

Риби – жената-актриса. Мъжът никога не знае какво мисли тя в действителност и, естествено, представа няма с какво се е занимавала цял ден. Но, виж, той самият винаги има какво да прави: първо, цял живот се опитва да разгадае каква всъщност е неговата любима. И второ, той трябва да работи като каменна стена, печелещ, домакин, любовник и интересен събеседник. Защото, ако не гарантира на Рибата обезпеченост, защита, не я глези, не я забавлява и не слага в краката ѝ дарове – тя ще врътне опашка и хайде, чао. Ще попитате какво прави в брака самата Риба? О, най-сложното. Тя Украсява със Себе си Битието. Без да подгъва крак буквално.