Какво разкрива дължината на пръстите за вашата индивидуалност

тип личност според дължината на пръстите Светлило

Невероятно е колко много неща можете да научите за себе си от дължината на вашите пръсти. На картинката по-горе са показани трите генерални типа ръце – A, B и C. Вдигнете лявата си ръка и вижте кой тип съвпада с нея.

A) Очарователен, но прагматичен

Това е моят тип! Хората, на които безименния пръст е по-дълъг от показалеца са очарователни и неустоими (поне за някои). Излизат с решение от почти всяка ситуация. Агресивни са в решаването на проблемите. Склонни са към състрадание и често са учени, инженери, преподаватели и майстори на решаването на кръстословици и логически задачи.

B) Уверени, тип „направи го“

Хората, при които безименния пръст е по-къс от показалеца, са уверени в себе си, почти винаги довършват започнатото. Обичат да са сами, за да работят и да „копаят на нивата си“, но не означава непременно, че са интроверти. Те са изключително целенасочени и не харесват някой да ги притеснява. Ценят това, което имат, но са гладни за още.

C) Миротворци

C са миролюбиви, стремят се да избягват всякакъв вид конфликти. Хората, при които безименния пръст и показалеца са с еднаква дължина не искат нищо друго освен да се разбират с всички. Те са верни в отношенията, нежни и грижовни партньори, но внимавайте: ако ги притиснете силно, може да разкриете скритата им огнена същност и да избухнат в ръцете ви. Затова ги оставете да показват добрата си страна и не ги карайте да изменят на миролюбивата си същност.

Звучи ли ви правдоподобно? Кой тип сте вие? Нека чуем вашите мисли в коментарите по-долу.