Изберете креслото, в което бихте седели и научете нещо ново за себе си

Тестовете са може би най-интересния психологически метод за изследване. Понякога те са обикновени кратки въпроси, на които трябва да се отговори с "да" или "не". Но понякога са много интересни. Като, например, този тест, който ви предлагаме да направите.

Изберете кресло и прочетете описанието по-долу.

Избери си кресло

1.     Избрали сте „Креслото на бизнесмена“

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si1

Вие сте силен и трудолюбив човек. Можете цял ден да откарате над труден и скучен проект. Работохолик, но за разлика от повечето работохолици имате здравословно отношение към работата. Никога не се страхувате да изразяте своето мнение, уверени в своите сили.

2.     Избрали сте "Креслото на духовния наставник"

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si2

Спокоен и съчувстващ човек сте, помагащ на хората. Алтруист. Можете цял ден да стоите в стола си, слушайки друг. Вие сте добър и великодушен. Според вас истински човек е онзи, който помага на другите хора. Точно такъв се опитвате да бъдете. Имате силата да успокоите дори и най-неспокойния човек.

3.     Избрали сте "Креслото на изобретателя"

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si3

Вие сте енергичен и напредничав човек. Можете цял ден да посветите на една идея. Обичате изпитанията, както в работата, така и извън нея. Малко сте натрапчив, но при това не търпите някой да ви се налага. Обичате да експериментирате и внимателно проучвате новите неща.

4.     Избрали сте "Креслото на критика"

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si4

Вие сте изтънчен и добре възпитан човек. Можете цял ден да забавлявате гостите с остроумни шеги. Понякога може да изглеждате като сноб, обичайки само качествени вещи. Хората ви считат за малко арогантен и надменен. В дълбините на душата си вие мечтаете да притежавате само най-доброто.

5.     Избрали сте "Креслото на психолога"

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si5

Вие сте любопитен и инициативен човек, обичате да задавате въпроси и да намират отговорите им. Имате аналитичен ум. Увличат ви процесите на човешките взаимоотношения. На пръв поглед сте спокойни, но вътре във вас кипи активен живот. Вие обожавате да изучавате хората, понякога дори нарочно редизвиквате емоции, за да видите реакцията и да си направите своите "психологически" заключения.

6.     Избрали сте "Креслото на пътешественика"

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si6

Вие сте предприемчив и инициативен човек. Обичате нови неща, места, хора, вие сте авантюрист и търсещ новости. Понякога пътувате наистина, понякога само в мечтите си. Изглеждате неспокоен, намирайки отдушник само в пътуванията (реални или виртуални).

7.     Избрали сте "Креслото на романтика"

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si7

Мечтателен и творчески човек сте, можете цял ден просто да размишлявате. Имате добро въображение и често се губите в своите мисли, в ума ви съществуват интересни светове, но не ви стига самодисциплина, за да ги възпроизведете.

8.     Избрали сте „Креслото на учения“

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si8

Вие сте упорит човек, можете цял ден да отделите за четене на сложна книга. Вие дори рискувате да се изгубите в света на идеите. Но колкото повече нюанси и загадки, толкова ви е по-интересно. При първо впечатление изобщо не се интересувате от света, но всъщност вие сте увличащ се човек. Стараете се да проникнете в същността на нещата.

9.     Избрали сте "Креслото на философа"

izberete-kresloto-v-koeto-bihte-sedeli-i-nauchete-neshto-novo-za-sebe-si9

Вие сте старомоден и весел човек. Можете да седите цял ден и при това да не скучаете, и на другите да не дадете да доскучае. В края на краищата, в света всеки ден се случват толкова много интересни неща! При първо впечатление сте ексцентричен. За щастие много от хората смятат вашите странности за забавни. Вие постоянно усъвършенствате своя уникален, понякога странен поглед върху живота.