10 най-секси женски части според мъжете

Тъжно е, но повечето жени страдат и са несигурни в телата си, тъй като няма как да са абсолютно сигурни на какво точно обръщат внимание мъжете. Това ги прави неуверени и често прибягват към съвсем излишни козметични процедури и диети.

10-naj-seksi-zhenski-chasti-spored-mazhete

Вярно е, че първоначално всички мъже избират за себе си партньорки въз основа на повърхностна оценка, която се основава на скала за външна привлекателност. Но дори в тази система на оценяване има нещо, на което те обръщат първостепенно внимание, което гледат до самия край.

Исторически е доказано, че тънката талия, широкият ханш, пухкавите устни и лъскава коса са знак за плодовитостта на жената. Но в днешно време има възможност по-детайлно да се разгледат всички етапи на проучване и оценка, на които мъжете подлагат жените при първата си среща. Известно е, че мъжете най-силно от всичко са привлечени от гърдите, но след редица изследвания се оказва, че не гърдите единствено привличат потенциален партньор. В класацията на най-секси части на тялото (от мъжка гледна точка) са влезли странни и неочаквани възможности. Приемете с усмивка долната класация и харесвайте себе си, за да бъдете харесвани и от останалите.

10. Крака

Едва ли краката ще бъдат първото нещо, което ще ви дойде наум, ако ви помолят да посочите най-секси част на тялото. Въпреки това, много мъже са готови безкрайно да се наслаждават на гледката на женските крака, особено ако те са на ток. Нежните и тънки глезени също са желателни. Тази комбинация визуално прави женските крака особено женствени, което привлича специално вниманието на противоположния пол.

9. Гръб

Колкото и да е странно, но гърбът е може би една от най-малко популярните части на тялото, които жените биха нарекли секси за мъжете. Те обаче не са прави. Достатъчно е да се сетите колко често се мяркат голи женски гърбове по време на горещи фотосесии, както и рокли с деколтета на гърба, които са в състояние да завъртят главата на не един мъж. Изправяйки и извивайки гръб, можете да накарате да се „изпоти” почти всеки представител на противоположния пол. Сексуалността може да се подсили с татуировка близо до рамото или под талията.

8. Корем

Всички мъже харесват стегнати жени и коремът е една от тези части на тялото, които не трябва да се отпуска. Почти във всяка анкета женският корем заема водещо място. Според повечето от анкетираните, на тях им е приятно да видят стегнат корем, но не и лишен от закръгленост. С други думи, делът на женствеността не вреди, така че не трябва твърде да се увличате по изсушаване на тялото.

7. Коса

Косата често служи за символ, отличаващ жените от мъжете, затова не е чудно, че се счита за една от най-секси частите от женското тяло. Някои обичат брюнетки, други – блондинки, но повечето, така или иначе, са привлечени от дългата мека коса. Разбира се, има и ексцентрици, които предпочитат дами с къси коси, но това е по-скоро изключение, отколкото правило.

6. Бедра

Няма нищо по-секси от момиче, поклащащо бедрата си, което сякаш казва: "Знам как да се движа, за да ми се възхищаваш". Според проучвания мъжете предпочитат жени с по-закръглени бедра. Така че, не се колебайте, демонстрирайте сексапила на своята фигура и се наслаждавайте на резултатите!

5. Усмивка

Всъщност, усмивката е мощно оръжие! Малко са тези, които са способни да устоят пред вида на прелестно усмихваща се жена. Запитаните мъже казват, че усмивката действа толкова силно върху тях, тъй като им показва, че жената до тях е щастлива, а както ни е известно – мъжете обичат да бъдат обичани.

10-naj-seksi-zhenski-chasti-spored-mazhete1

4. Устните

Плътните устни често са в състояние да привлекат вниманието на мъжете, но не бива прекалено да ги претрупвате с ярки и тъмни цветове червила, които отвличат вниманието от други важни части на вашето лице. Установено е, че мъжете всъщност не харесват червила, смятат ги за лепкави и предпочитат устните ви естествени.

3. Гърди

Ето, стигнахме и до най-очевидно женствените части на тялото. Дълбокото деколте е в състояние да накара един мъж да разхищава и плаща малко повече, отколкото е планирал първоначално. Оказва се, че повечето жени, които имат големи гърди, обичат да ги излагат на показ и едва ли заобикалящите ги мъже ще чуете да се оплакват някога от тези гледки. Но ако природата не ви е наградила с внушителен бюст, не се разстройвайте и се концентрирайте на нашия №2.

2. Задни части

Отличните задни части с лихва компенсират скромните размери на гърдите. Преди всичко, това е въпрос на лични предпочитания на мъжа: много предпочитат по-големи гърди, а други си падат по дупета. Според проучвания тук предпочитанията на мъжете са толкова разнообразни, че всяка жена може да намери за себе си партньор, който ще оцени нейните форми по достойнство.

1. Очите

Мъжете обичат да изненадват! На първо място в нашия списък, колкото и да е странно, са женските очи. Според данните от проучванията, независимо от това какви форми притежавате, само един секси поглед може да реши всичко!

10-naj-seksi-zhenski-chasti-spored-mazhete2