Мъжете не изоставят такива жени

Мъжете не изоставят такива жени

Намери жена, която ще те накара да се чувстваш по-жив. Тя няма да направи живота ти идеален, но определено ще го направи интересен. А после я обичай така, както само ти можеш.

Съществува твърдението, че мъжете не изоставят своите жени заради по-сексуални жени. Те ги изоставят заради по-интересни.

Да, това е твърде общо твърдение. Разбира се, мъжете изоставят своите жени, съпруги и заради по-млади и привлекателни. Любовта може просто да изчезне.

Но преди всичко ги привличат интересни жени. Заради такива те могат дори да се откажат от по-физически привлекателната.

Мъжете и жените отразяват един друг качествата си. Мъжете обичат да достигат, постигат нещо и им харесват жени, които са движени от собствени увлечения и страсти.

Когато една жена живее така, както иска – това е вдъхновяващо. Това е любопитно за мъжa. Интересно му е да ловува за жената по аромата на нейната самооценка.

А сега по-конкретно кое прави една жена интересна в очите на мъжете:

Тя има своя гледна точка и не се бои да я изкаже

Времената, в които една жена трябваше да остави своето мнение само за себе си, вече преминаха. Животът, семейството и разговорите не е нужно да се въртят само около мъжa. И всеки стойностен мъж жадува да чуе мнението и на жената.

Женският ум е секси, не се страхувайте да го показвате. Ако се притеснявате, че ще изплашите мъжа със своя ум, оставете: ако това го изплаши, значи той не е за вас.

Тя си знае цената

Вие усилено сте работили над себе си, така че не се страхувайте да покажете своята сила. Не, отношенията с мъжа не са състезание, не трябва да се фукате или доминирате. Но трябва да бъдете уверенa.

Увереността не крещи за себе си: вашата уникална личност и постижения ще говорят сами за себе си, те ще бъдат забелязани по това как се държите, как общувате с един мъж. А мъжете обожават жени, които говорят от все сърце и слушат с цялото си сърце. Те не обичат да се съревновават и си съперничат с жената.

Тя има свои интереси

Мъжете харесват жени, които имат свой собствен живот извън връзката. И това е много по-дълбоко ниво на доверие и признание за вас като личност – когато той ви дава възможност да се реализирате в живота и правите, каквото ви харесва. При това интересът и любопитството към вас само ще се увеличават.

Тя умее да приема и прави комплименти

Мъжете обичат да правят комплименти и в отговор очакват щастлива усмивка. Но когато ти си направил подарък, а от него се отказват – това е... неприятно. Затова, ако се интересувате от отношенията, не се страхувайте да приемете комплимент. Признавайте своите достойнства и не се стеснявайте да ги показвате.

И още – помнете, че мъжете също се нуждаят от комплименти. Казвайте му, че го цените и как той прави света ви по-добър.

Тя се грижи за себе си

Във всеки смисъл и тогава идва балансът. Колкото и да се говори, че външният вид не е най-важното – той е важен. И дори ако природата не ви е дарила с перфектни черти и пропорции, вие винаги можете да изглеждате чисто, поддържано, стилно и приятно.

Жената е важна и интересна за мъжа цялостно – от външните до вътрешните аспекти, за да развълнува не само тялото, но и ума и душата му.

Ще останете интересна за мъжете, ако останете интересна за себе си.