Изповедта на масажиста или как изглеждат хората в действителност

izpovedta-na-masazhista-ili-kak-izglezhdat-horata-v-dejstvitelnost

От човек, чувстващ хората на духовно ниво. Масажистът Дел Фейвиър споделя своите впечатления.

Хората не изглеждат като фотомодели

Аз работя като масажист в продължение на много години и знам как изглеждат хората. Хората се събличат пред мен вече много, много дълго време. Толкова дълго, че дори на улицата ми стига един поглед, за да разбера как ще изглеждате на масата ми.

Струва си да започнем с това, че никой не изглежда като от снимка на модел за кориците на списанията.

Даже самите модели.

Никой.

Слабите хора са малко костеливи, в тях има нещо сякаш недовършено, но това е много привлекателно. Те нямат големи гърди или изпъкнали кръгли дупета. А при хората със заоблени форми непременно има и малко коремче, и заоблени бедра. Няма как да е иначе. И това също е много привлекателно.

Жените имат целулит

Жените имат целулит.

Всичките.

Тези трапчинки са много очарователни. Това не е дефект и не е проблем със здравето. Това е естествено последствие от факта, че не сте съставени от пиксели и не сте родени от фотошоп.

Мъжете имат по-чувствителни тъкани

Мъжете имат смешни задни части. Повечето от клиентите ми са жени, затова, когато от време на време видя мъжко дупе, всеки път се учудвам – и какво е това сега? С тях винаги трябва да бъда по-внимателен, защото тъканите им са по-тънки и само да натисна по-силно, те веднага надават вик.

izpovedta-na-masazhista-ili-kak-izglezhdat-horata-v-dejstvitelnost1

Бръчки имат хора от всички възрасти

По-възрастните са прегърбени. Независимо от това колко са здрави. С всяко десетилетие изсъхвате малко повече. Всички тъкани увисват малко по-свободно. Появяват се бръчки и гънки. Не знам кой е пуснал слуха, че бръчки имат само по-възрастните хора. При всеки бръчките се появяват по време на израстването и този процес е непрекъснат и напълно нормален.

Няма грозни тела

Всеки човек върху масажната маса е красив. От това правило наистина няма изключения. Всъщност няма грозни тела, има забравени, необичани - това да. А грозна няма. След изпускането на първата тежка въздишка и последващата релаксация, заедно с дрехите си човекът смъква и всичките си маски и се превръща в себе си.

Хората светят

След няколко минути масаж човекът започва да свети. Това сияние залива стаята и изпълва масажиста. Казват, че масажистите са невероятно грижовни - вероятно това е така; харесва ни да се грижим за хората и сме много отзивчиви. Но позволете да ви разкрия моята тайна: аз съм в този бизнес заради тази светлина, която хората излъчват.

Ще ви кажа как всъщност изглеждат хората: те приличат на езиците на пламъка. Или на звездите в ясна нощ над полето.