Как да завоюваме сърцето на различните зодии?

zodii-sarce

На земята има толкова много хора и все пак трудно намираме истинската любов. Как да се справим с характера, амбициите, маниерите на своя партньор и просто да го обичаме?

Най-важно е, който и да е той, да оставаме честни, искрени и да се усмихваме! Усмивката отива на лицето ни!

Овен.

Овенът цени честността, страстта, праволинейността и ума. Почти никога не прави първата стъпка, така че се гответе да разбивате леда.

Можете да започнете с комплимент, но не прекалявайте. Комплиментът трябва да демонстрира вашата внимателност и ум. Започнете с малки детайли, които сте забелязали и тихо се предвижвайте напред.

Телец.

Ако сте решили да ловувате Телец се въоръжете с отлично чувство за хумор. Те не се откриват лесно и не търпят натиск, така че бъдете търпеливи. Когато ви опознаят, когато до вас им стане комфортно, дори без да забележите ще се разгори пламъка на любовта.

Те обичат да правят подаръци и са майстори на романтичните жестове. Гответе се да бъдете покорявани. В началото на вашите взаимоотношения вие сте длъжни напълно да поддържате хобито, музикалните, гастрономическите, филмови и други предпочитания на Телеца, дори да не допадат.

Само ще видите, с напредването на вашите отношения, ще се окажете на концерт на вашата любима група, която той не е харесвал преди и заедно ще гледате вашите любими филми. Телецът обича предано вас и всички ваши неща.

Близнаци.

Общуването е пътя към сърцето на всеки Близнак. Говорете за изкуство, музика, чувствата си искрено и уверено. Дори да ви се струва, че той се държи сковано, той ви чува и оценява честността ви. А ако говорите за неговите идеали като за свои, той вече е Ваш!

Ако говорите красиво и изразявате своите чувства, Близнакът не просто ще се възхищава от вас, той ще ви моли да споделяте вашите мисли гласно. Но ако сте интроверт, ще ви се наложи първо да преодолеете себе си – Близнакът винаги ще ви дърпа към открити отношения с ясно изразяване.

Рак.

Ако сте си набелязали Рак, забравете за страха и неувереността. Тяхната чувствителна и загрижена натура ще преодолее всеки ваш проблем, с който не можете да се справите сами. Те са готови да дават много, но и очакват много от партньора си.

Забравете за подаръците – за тях не са важни, важно е да сте до тях със сърцето и душата си. Ако почувствате, че губите самообладание в спор, по-добре се спрете и вдишайте дълбоко. Непрецененото гневно обвинение ще помрачи за дълго вашите отношения с Рака. Винаги им напомняйте колко силно ги обичате – както с думи, така и с постъпки.

Лъв.

Този силен и смел знак търси някой, който винаги ще е на негова страна. Но не падайте на колене докато демонстрирате своята и любов и преданост.

Отстояването на своя позиция в спора с Лъв само ще спечели неговото уважение и ще разпали неговата страст. При ловуването на Лъв задължително отчитайте неговия здрав и продуктивен подход към живота, използвайки елементи на игра – той ще го оцени.

Когато отношенията ви станат сериозни, своята любов и привързаност показвайте сдържано, не наблягайте много силно на тях – лъвът има цял свят за завоюване и няма да позволи отношенията да го спрат.

Дева.

Този знак се характеризира със съвестно поведение и внимание към детайла. Те се грижат за себе си и своето обкръжение и очакват същото от вас. Поддържането на определено ниво на чистота в отношенията ще им покаже, колко много ги обичате.

Концентрирайки се върху проблемите и поведението на другите хора, Девите отклоняват вниманието си от своите мисли и тревоги. Покажете им, че приемате и разбирате това тяхно поведение и те ще ви обичат! Обсъждането на други хора не е нещо, с което можете да се преборите, колкото и да опитвате. Това е защитен механизъм на Девата и просто трябва да го приемете.

Убедете ги да споделят с вас своите тайни, скрити зад построените дебели защитни стени на Девата и ако успеете да премахнете техните съмнения и страхове, ако до вас се почувстват в безопасност, то сърцето им ще е завинаги ваше!

Везни.

Везните винаги са в центъра на вниманието. Външно те са безупречни, но ако успеете да направите позитивен коментар за тяхно качество, скрито зад лъскавата фасада, те веднага ще ви отделят от тълпата.

Когато успеете да ги заведете на романтично място, на което са само с вас, позволете им да говорят за себе си. Те с удоволствие ще споделят своите скрити чувства и мисли.

Опознавайки ги по-добре ще се натъкнете на тяхната нерешителност зад бляскавата външност, но не си позволявайте да вземате решения вместо тях – ще срещнете бясната им съпротива. Обсъдете варианти, опишете какво мислите за всеки от тях и им дайте достатъчно време, за да си направят собствени изводи. Само с тази тактика можете да направите Везните част от своя живот.

Скорпион.

Ох, приятелю мой, избрали сте доста сложна зодия. Скорпионите не са склонни да се разкриват, напротив те ценят своите тайни и ги пазят като скъпоценност. Тяхната скрита натура никога няма да ви се разкрие напълно, така че се гответе сами да попълвате своите емоционални очаквания. Покажете им, че цените и разбирате тяхното желание да опазят тайните си и всичко, което очаквате да споделят с вас е любовта и доверието.

Но се пазете, ако по някакъв начин излъжете доверието на Скорпион. Той е един от най-злопаметните отмъстители и няма да пощадят никой, който си е позволил да си играе със сърцето им. Помнете това, ако сте решили да прекратите отношенията си със Скорпион. Единственият изход за вас е да се разделите като приятели, но дори тогава си наемете охранителна фирма.

Стрелец.

Ако сте решили да се свържете с този безнадежден романтик - успех! Те са ужасно кокетни, общителни и не се виждат без голяма компания. Няколко удачни шеги, няколко чувствени фрази и Стрелеца е вече в нозете ви.

Но помнете – вие не сте сами. Хората флиртуват със Стрелците целодневно. Стрелецът сам предразполага към това. Затова трябва да им покажете и сериозността на намеренията си. А след това и да ги опазите по някакъв начин само за себе си.

Козирог.

За да привлечете интереса на този смел и сексуален знак трябва да играете с техния вроден инстинкт на ловец. Привлечете вниманието им, след това леко се отдалечете, за да станете интересна плячка. Само внимавайте да не прекалите и да загубите тяхното внимание или да се появи по-интересен лов от вас.

Веднъж приключили с играта на ловец и плячка, веднага покажете вашите сериозни намерения. Козирогът не търпи глупави и повърхностни хора. Но в същото време бъдете скромни, за да не ги изплашите с вашата гордост. В любовта с Козирог всичко опира до баланс.

Водолей.

Успешността на връзката с Водолей зависи много от вашите представи за свободни отношения. Невероятно интелигентния Водолей може да бъде само с постоянно стимулиращ го, мъдър и сдържан партньор.

На първите срещи демонстрирайте различни начини на изразяване на внимание към тях. Водолеят може да бъде верен на своя партньор, но само ако той постоянно подхранва интереса му към себе си.

Риби.

Не се страхувайте от всички техни странности. Рибите са доброжелателни - те обичат да обичат и обичат да бъдат обичани.

Винаги са усмихнати и търсят приключения и предизвикателства. Тяхната откритост често ги прави мишени за използвачите. Ваше задължение е да ги пазите от тези коварни хора, но го правете ненатрапчиво и незабележимо. Ако се грижите за тях и ги пазите, вие ще имате партньор за цял живот, който ще ви направи част от своя свят на щастие и радост.


За Рибите е истина! А за вашата зодия? Споделете мнението си в коментарите!