Истинската жена иска любов, време и внимание, а не твоите пари!

Истинската жена иска любов, време и внимание, а не твоите пари!

Разбира се, парите могат да решат много от проблемите и да дарят определени моменти на щастие. Но нищо не може да замени чувството на интимност, близост от обикновеното човешко докосване.

Това се отнася за типа жени, които ще търсят във вас опора и човекът, на когото могат да се оплачат, когато животът се обърка.

Безусловно, вие можете да ѝ подарите най-луксозните подаръци и бижута, които така е лелеяло сърцето ѝ. Или да ѝ купите къща, апартамент с най-скъпите дизайнерски мебели. Възможно е да закупите на жена си красив автомобил или най-новата джаджа, която току-що се е появила по рафтовете на магазините. Или да ѝ предоставите лична сметка в банката с впечатляваща сума.

Ще направите всичко, за да се чувства свободно и да не се нуждае от нищо. За да покажете колко я цените. Но тя няма да придаде на това такова значение, защото най-ценното за правилната жена е отделеното време. За тази жена не са важни скъпите дрънкулки или бездънни банкови сметки, защото за нея ще е важно само колко често прекарвате живота си заедно. Тя не се нуждае от автомобила, за който ще ви се наложи дълго време да плащате сметката като работите извънредно.

Парите са важни. Но те идват и си отиват. А времето не се купува. Това е нещо, което идва за миг. И само от вас зависи как ще го разпределите. Времето е безценно, а истинската жена знае колко важно е времето прекарано заедно с любимия човек. И ако в живота си тя трябва да избере между парите и времето, тя ще избере второто, при всички обстоятелства. Защото нормалните отношения не се изграждат от тези хартийки. Това не е нещо, което трябва да ви държи свързани.

Всичко, което има значение – това е времето, което споделяте заедно за малките радости от живота.

Да, бихте могли да осигурите нейната финансова стабилност, към която много се стремят цял живот. И обещание да ѝ дадете, че ще има покрив над главата си или храна на масата. Че децата ѝ ще имат светло бъдеще. Те ще могат да постъпят във всяко учебно заведение и от нищо да нямат нужда. Бихте могли да ѝ даде всичко, колкото и да ви струва това.

Но в крайна сметка, нищо няма да има такова значение, както вашето внимание. Тя ще иска да бъде близо до този мъж, който ще ѝ подари щастие не за сметка на своите пари. Тя се надява, че вие сте точно този, който ще бъде с нея във време на слабост и беззащитност.

Тя се отнася към този тип жени, които търсят надеждно рамо, на което може да разчитат, въпреки всички трудности. Разбира се, парите могат да решат много от проблемите и да дарят моменти на щастие. Но нищо не може да замени чувството на интимност от обикновеното човешко докосване. Нищо не може да се сравни с нежните успокояващи думи. Огромното количество пари не може да компенсира годините на липса на внимание. Тя с отвращение ще отхвърли най-богатите хора на планетата, ако беше уверена, че ще я изслушате тогава, когато тя има нужда от това.

Никакви пари няма да я накарат да остане, ако всичките ѝ надежди се разбиват в стена от мълчание. Истинската жена знае, че взаимните чувства и внимание значат в една връзка повече, отколкото парите.

Бихте могли да отидете в някой магазин и да ѝ купите всичко, което тя ще ви покаже с пръст. Вашата жена би имала възможност да пътува в тези места, за които винаги е мечтала, без да се лишава от нищо. Дори да присъства на най-ярките и скъпи партита с известни хора. Но в крайна сметка, нищо не е толкова важно, колкото вашата любов.

Ето до какво се свежда всичко рано или късно: обичате ли я или не. Така че, не е от значение, дали ще ѝ подарите скъпа къща с огромен двор и градина, или ще вземете малък апартамент в лош квартал на града.

Единственото нещо, което ще е важно – това е вашата любов.

Това е нещото, което тя очаква от вас. И това е нещо, което не подлежи на обсъждане. Тя може да живее без пари, колкото и да е съблазнителен животът с тях. Но една истинска жена никога няма да иска да живее без взаимна любов.