Къде сте на дървото?

Автор на този тест е известният британски психолог Пип Уилсън (Pip Wilson). Първоначално е създаден за проверка как усвояват знания учениците през първите 3 години в училище, но впоследствие се оказва, че е напълно приложим и за възрастни. Тестът помага на човек да определи емоционалното си състояние и да осъзнае положението си в обществото. Всяка от фигурите на дървото е в различно настроение и заема определено положение в социалната йерархия.

За да започнете първо трябва да намерите кой най-много прилича на вас (с кликване върху фигурата ще видите вашия резултат). След това изберете човек, на когото бихте искали да приличате.

Къде сте на дървото?

Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото? Къде сте на дървото?

Разшифровка на резултатите от теста:

Ако сте избрали позиция номер 1, 3, 6 или 7, това ви характеризира като целеустремен човек, който не се страхува от никакви пречки и бариери.

Ако изборът ви е някой от следните номера: 2, 11, 12, 18 или 19, то вие сте общителна личност, готова винаги да подкрепи приятелите си.

Изборът на човечето с номер 4 ви определя като личност с устойчива жизнена позиция и желаеща да постигне всички възможни успехи, без да преодолява трудности

Номер 5 - често сте уморени, слаби, имате малък запас от жизнени сили.

Изборът ви е човечето с номер 9 - вие сте весел човек, обичащ развлеченията

Номер 13 или 21 - вие сте затворени, изпитвате вътрешни тревоги и избягвате честото общуване с хора

Номер 8 - обичате да се отнасяте, да мислите за нещо свое и да се потопите в собствения си вътрешен свят

Ако сте избрали номера 10 или 15 - имате нормална адаптация към живота, почти винаги сте в комфортно състояние

Номер 14 - изпаднали сте в емоционална пропаст, изпитвате вътрешна криза

Позиция №20 избират хора със завишена самооценка. Вие сте роден лидер и искате хората да следват вас и никой друг.

Изборът ви е човечето с номер 16? Уморени сте от необходимостта винаги да поддържате някого, но ако виждате как номер 17 ви прегръща - вие оценявате отделеното ви внимание.

Номер 17 - изпитвате необходимост винаги да сте до някой, понякога дори досаждате с постоянното си присъствие.