10 причини, поради които мъжете не могат да се справят със силна жена

силни жени, характер жени

Запознанството с жена със силен характер, която сякаш знае къде точно е тя в живота може да бъде предизвикателство. Не става дума да измисляш нещата в движение, а да си в крак с темпото на партньора си. Такива жени все още имат своите слабости и уязвимост, но това, че са силни означава, че са се научили да го приемат като част от себе си.

Вероятно имате лош опит или дори се срещате с такава жена. Ако е така, проверете тези 10 причини, поради които връзката ви може да приключи и какво трябва да направите.

1. Те ​​са бойци.

Обикновено мъжете искат да се чувстват така, сякаш могат да защитят другите. Но силните жени всъщност не се нуждаят от това – самите те са бойци. Те не обичат да чакат наоколо някой друг да се справи с проблема, защото обичат да помагат, когато могат. Трябва да си някой, който стои равностойно с нея и е на нейна страна.

2. Те знаят какво искат.

Наистина е трудно да поставиш силна жена в краката си, защото те знаят какви мъже искат и от какви имат нужда. Любовта е субективно нещо, което означава, че силните жени е просто по-трудно да се ухажват, не е невъзможно. Това означава, че единственият начин да направите това доказва, че спазвате техните стандарти!

3. Изискват честност и оценяват уязвимостта.

Няма никой на този свят, който да няма слабост. Ако планирате да получите тази силна жена за свой партньор в живота, тя иска да бъдете надеждни. Но това не е достатъчно – тя иска да ѝ се доверите, от своя страна, да се отворите и за вашата слабост.

4. Те не се сдържат.

Те дават да се разбере, че искат да бъдат единствени. Опитайте дори малко да изневерите и сте тотален гадняр.

5. Те не понасят лъжи.

Силните жени са страстни за всичко, включително и за любовта. Те ви дават доверие и най-вече очакват от вас само равно такова. По този начин една лъжа може бързо да доведе до разрушаване на връзката ви. Дори не се опитвайте да лъжете, защото силните жени са интуитивни.

6. Те изискват вечна цялост.

Те мразят хора, които не могат да бъдат последователни в това, което правят. Те искат мъж, който може да вземе ясно решение. Когато имат чувството, че мъжете се отдръпват от тях, не им е трудно да отговорят със същото действие.

7. Те са активни.

Преживявали са трудностите, които повечето хора не правят. И макар да са споделили собствените си истории, те ще ви помолят да направите същото. Те винаги ще са с отворени очи, защото търсят добър човек, който може да разбере техните истории и да се справи с тяхната интензивност.

8. Те имат свое темпо.

Ако сте свикнали да водите жена напред, силните жени не винаги ви позволяват да правите това. Те имат свой темп в живота, благодарение на това, че имат ясна цел кои са и какво правят. Така че, пояснете дали сте с нея, защо сте с нея или не, защото ако закъснявате с отговорите, те може да са изчезнали много по-бързо, отколкото искате.

9. Те ви обичат безусловно.

Безусловната им любов може да бъде препълнена със страст и интензивност, с които никога не сте се сблъсквали преди. Понякога това може да доведе до малко притежание, като тигър, който ще ухапе, когато не му се покаже достатъчно любов. Мъжете могат да го почувстват като тежест или да не могат да приемат да ги третират така, сякаш са в края на хранителната верига.

10. Те ще ви кажат кой сте.

Има неща за себе си, които обичаме и не обичаме да знаем. Силната жена ще посочи не само добрите, но и лошите от тях. Независимо дали това е нещо, което можете да подобрите или нещо невероятно за вас, силната жена иска да можете да растете, да се надграждате, самоусъвършенствате. Те искат ясно да знаеш в какво си най-добър и в какво можеш да работиш и успяваш.