Коя от кутиите бихте отворили? Изберете подарък и разберете какво ви очаква през новата година!

Коя от кутиите бихте отворили? Изберете подарък и разберете какво ви очаква през новата година!

В навечерието на Нова година всички ние си отправяме пожелания и възлагаме големи надежди за бъдещето. Но каква ще бъде за вас 2017 година? Успешна? Щедра? Спокойна? Изберете подарък и разберете какво е приготвила за вас предстоящата година!

№1 Успешна година

През новата година ще можете да реализирате своите планове. Мечтаете за собствен бизнес? Да научите чужд език или да получите още едно образование? Смело дерзайте! През 2017 година ще ви съпътства успех във всичко, което касае собственото ви развитие и инициативи. Направете си ясен план и го следвайте. Не се страхувайте да си постави твърде високи цели. Задължително ще успеете във всичко!

№2 Годината ще бъде за вас вълшебна

2017 година ще ви донесе невиждан късмет. Просто по мистичен начин най-смелите ви желания ще се материализират в живота. Това ще бъде година на невероятни съвпадения и вълшебни срещи. Така че – желайте много и бъдете по-смели в мечтите си! Най-важното – не забравяйте, че не всички желания се сбъдват за наше добро, така че само чистото сърце и добрите помисли ще ви опазят от проблеми.

№3 Година на семейството и уюта

Тази година ще ви се приискат истински семеен уют и топлина. Ще прекарвате повече време с близките и, може би, ще запланирате ремонт. Във вас по чудесен начин ще се събуди стопанина/стопанката и майстора, на който всичко му идва отръки. Близките могат да се учудят на такава промяна, но със сигурност ще оценят вашите старания. Опитайте се, обаче, да отделяте време и на своите приятели и хобита. Вие не искате от хранител на домашното огнище да се превърне в домошар, нали?

№4 Година на авантюрите

2017 година ще ви подари незабравими приключения и авантюри. Чакат ви запознанства с нови хора, пътешествия и море от неочаквани житейски обрати. Тази година пътят ще е вашият най-добър дом. Смело стягайте куфарите и тръгвайте в търсене на ярки впечатления. Това ще бъде година на открития, така че не се страхувайте да рискувате и опитате нещо ново.

№5 Година на веселието

Колкото и сериозни да се опитвате да изглеждате, във вас живее малко дете, което постоянно търси забавления, празници и ярки впечатления. Тази година ви очакват много купони, песни и танци, за които задължително ще се намерят поводи. Не се ограничавайте – вашият позитив и неукротима енергия непременно ще привлекат в живота ви добри и отзивчиви хора, които ще ви подарят още повече смях и усмивки.

№6 Тази година ще бъде за вас спокойна и подредена

Много усърдно сте се трудили предишните години и късметът, най-накрая, ви се усмихва. Тази година ще жънете плодовете на своя труд. Дълго сте работили за своя авторитет. Сега е дошло време вашият авторитет да работи за вас. Ще се насладите на голямо уважение от колеги и познати. Може би ви очаква израстване в кариерата или повишаване на заплатата. Главното – не почивайте на лаврите си твърде дълго и оправдайте възложените ви очаквания.

№7 Година на изненадите

През 2017 г. можете да откриете в себе си нещо ново. Изследвайте своята чувственост, опитайте нови блюда, пътувайте, запишете се на курсове по масаж или на уроци по рисуване. Има голяма вероятност през тази година духът ви да получи втори живот, ще намерите своето призвание или ново увлечение, хоби.

№8 Очаква ви година на романтиката

Вашата 2017 г. ще бъде изпълнена с романтика, нови срещи и неочаквани признания. През тази година може да срещнете своята сродна душа. А ако сте имали късмет и вече сте срещнали своя специален човек, може да ви чака неочаквано (или много очаквано) предложение за брак!

№9 Годината за вас ще бъде щедра

Обичате да се заобикаляте с красиви вещи и влиятелни хора. Тази година ви очаква много голямо внимание от страна на противоположния пол, приятни изненади и авантюри. Финансовото ви положение може значително да се подобри и стабилизира през тази година, но само ако мъдро се разпореждате и не пилеете всички пари на вятъра.

Не забравяйте, че новата година само способства въплъщаването на целите и дава възможности за тяхното изпълнение. Но ще се възползвате ли от тях – зависи само от вас.