Жени за жените

Жената е добре укрепена крепост, която рядко разкрива тайните си. Ще ползваме доказаната стратегия „троянски кон“ и ще ги попитаме самите тях какво мислят за себеподобните си. В размишленията на прекрасната половинка за отношенията, за мъжа, за жената и за живота като цяло прозвучават толкова интересни мисли, че е прегрешение да не ги споделим:
жени за жените

 1. „Ако една жена е ядосана, не се опитвай да я успокояваш с разни „миличка, котенце, мишленце“. По-добре просто се оттегли. Ако спре да плаче се върни. И внимавай да не сбъркаш отново!“
 2. „Ако жена те слуша повече от минута, без да те прекъсва, провери ѝ пулса.“ Може да ѝ се е случило всичко: възможно е да се е влюбила, а може и да е умряла.
 3. „Ако жена се смее на твой виц, не се опитвай да закрепиш успеха, разказвайки веднага нов.“ Това правило важи не само за дамите.
 4. „Да, ние не ползваме всички тези кремове и шампоани, с които сме напълнили банята. И какво? Нима всичко това не е, за да ви се харесаме?“
 5. „Жената може да обикне мъж, който е малко по-красив от маймуна, при условие че във всичко останало той превъзхожда не само нисшите, но и висши примати. Ако искаш да ни се харесаш – харесай се! Не е нужно да правиш нищо със себе си!“
 6. Когато жената казва: „Прави каквото искаш“ буквалният превод е: „Не прави това!“. После се оплакват, че никой не ги разбира...
  jeni-otkroveniq
 7. Класическа проява на легендарната женска логика е: „Ако по време на спор не ни достигат аргументи, ние отиваме да си разкрасяваме ноктите“.
 8. „Татко винаги ще си остане идеалния мъж какъвто и да е той. Ние търсим мъж, който поне малко прилича на татко. Но по-добър от татко няма!“
 9. „Ако не ни даваш да капризничим, ако не разрешаваш да купуваме всичко подред, ако не ни даваш просто да сме слаби, ние ще превърнем живота ти в ад!“
 10. „Не мислете, че цветя, подарени без повод, ще предизвикат подозрение. И ако жена казва, че не обича цветя, това не означава, че не трябва да ѝ подарявате“. жена и цветя Поредни женски тайни.
 11. „Сексът за жената никога не е просто физиологически акт. Той винаги означава нещо повече. Имайте го предвид и подходете сериозно“. Внимание, момчета!
 12. - Да си скромно глупаче редом до мъжа е много удобно. Затова сме такива.
  - А нескромно глупаче? Такива сигурно са повечето?
  - Не знам, това са други момичета, аз тях не ги разбирам. Глупачки навярно.
 13. „Да си жена е чудесно. Всички наши оплаквания от главоболие, диети, лошо настроение са само, за да не ни завиждате“. Тайната е разкрита.
 14. „Ако по време на връзката започнем да се чувстваме неудобно, постоянно ревнуваме и си блъскаме мозъка, означава, че много държим на нея“. жена ревнува Така че радвай се, ако твоята ненагледна постоянно проверява палтото ти за женски косми.
 15. „Глупост е да мислите, че за нас не е важно как сте облечени. Нищо подобно! В края на краищата, ако момичето не е глупачка, сама ще облече своето момче както трябва. За нас е важно ти да изглеждаш надежден!“ Май ще трябва да забравиш за избелялата тениска с джапанки.
 16. „Дразнят ме мъже, които живеят с родителите си!“
 17. „Ние наистина ценим мъжките постъпки. Дори ако не подскачаме и не пищим от възторг. Особено ако не подскачаме и пищим“.
 18. „На жените е разрешено да печелят с плач всичко!“
 19. „В действителност жената може да прави сама всичко, просто мъжете не бива да разбират, за да не се комплексират“. жена механик
 20. „Ако жената желае нещо много силно, постарай се да ѝ го дадеш. Така или иначе тя ще го получи, но вероятно вече без теб“. От серията: „Изход няма“.
 21. „Ние никак не обичаме да ни сравняват с други. Разбира се интересно ни е да узнаем, че сме най-добрите, но не и в сравнение с други. И между другото, твоята бивша никога повече не споменавай!“
 22. „За да ни направите добро впечатление е достатъчно просто да изпълнявате своите обещания. Никой не ви е дърпал за езика да ги давате. Просто за нас е важно мъжът да държи на думата си“.