Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Оптичните илюзии отдавна се използват като инструмент в психологията, за да покажат как работи ума. Но кой казва, че трябва да отидеш при психолог, за да получиш отговорите, за които жадуваш?

Оптична илюзия №1

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Какво виждаш?

  • Череп
  • Жена

Ако сте видели жена: Начинът, по който жената е застанала, издава подчинение – с подвити колене, наведена напред, с ръце над главата ѝ, които я защитават. Идентифицирането с този образ може да означава, че се чувствате така, сякаш постоянно се защитавате в живота си, което ви оставя емоционално и психически изтощен.

Ако сте видели череп: Може да се сблъсквате с някои значителни предизвикателства в живота си по това време и се опитвате да намерите решение, за да се справите ефективно чрез тях. Това ви кара да се чувствате в капан и дори безнадеждно, но не се отказвайте! Макар че това може да е време на изпитание, вие ще минете през огъня и ще имате още по-силна версия на себе си, когато се появите от другата страна.

Оптична илюзия №2

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Ако сте видели старец: Вие сте състрадателен човек, проявяващ състрадание към всичко, което идва в живота ви. Вие разчитате на дясната страна на мозъка си, поради което сте силно творчески човек, винаги гледайки красотата и цветността на света около вас. Не губете тази позитивност.

Ако сте видели жена първо: Вие се движите от лявата, аналитична страна на мозъка си. Виждате света като черен или бял, често пренебрегвайки целия спектър на сивото, което също съществува около вас. Опитайте се да запазите ума и сърцето си отворени, за да виждате повече от фактите, приветствайки индивидуалността на другите в живота ви, които ще направят света ви по-добро място.

Оптична илюзия №3

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Ако сте видели змия: Вие сте високо квалифициран и уважаван лидер сред вашите среди, поемате отговорност, насърчавате хората около вас и изразявате както благодарност, така и уважение към тези, които се присъединяват към вашия екип.

Ако видяхте ръце: Вие сте по-аналитичен и критичен човек, отделяйки време за пълна оценка на ситуацията, преди да скочите. Това може да ви забави, но вие сте човекът, който може да улови всякакви дупки в плановете или грешките, направени преди да стане твърде късно.

Оптична илюзия №4

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Ако видяхте стълбове: Предпочитате да живеете живота си безопасно в зоната на комфорт и област, където знаете, че можете да успеете, но наистина ли е успех това, ако сте в капан като под нисък стъклен таван? Единственият начин да пробиете и наистина да почувствате радостите на успеха и постиженията в живота, ще бъде да се впуснете в неудобното непознато и да „стреляте“ като за начало.

Ако сте видели мъже между стълбовете: Вие живеете живот на приключения и вълнение, движейки се от едно предизвикателство към следващото и хранейки адреналина си. Вие се страхувате от идеята да се установите в скучен, рутинен живот повече от всичко друго, но трябва да признаете, че има ползи в намирането на някакъв елемент от рутинното и нормалното.

Оптична илюзия №5

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Ако видяхте кола: Вие високо цените своята свобода – както свободата да ставате и да ходите в момента, така и способността да правите каквото и да е естествено в живота. Живеете за възможността да изпитате нови неща, постоянно излизайки от зоната си на комфорт.

Ако сте видели мъж с бинокъл: По принцип сте фокусирани върху по-голямата картина, забравяйки за по-фините детайли на дадена ситуация. Макар че това може да ви помогне да усвоите информацията бързо, то може да причини и проблеми за вас в тези моменти, когато са важни по-фини точки (което е по-често, отколкото искате да признаете).

Ако сте видели буквата А: най-рядката от опциите, вие сте невероятно фокусирани, виждайки най-малките детайли във всичко, което правите. Силно интуитивен, можете да прочетете ситуация по-добре от почти всеки и имате способност да четете ефективно хората около вас.

Оптична илюзия №6

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Ако сте видели лица: Вие сте оптимистичен, отворен и като цяло човек на живота и партитата. Всеки миг от живота ви е още един шанс да общувате и да създавате нови приятелства, да извличате енергия от тези взаимодействия. По-скоро бихте прекарали живота си заобиколен от 100 познати, отколкото да прекарате дори един миг сам, но този начин на мислене може да ви пречи да създавате реални, трайни връзки.

Ако първо видяхте свещник: Тих и интровертен, вие се чувствате най-спокойно в безопасността на собствения си дом, където можете избирателно да решавате да поканите само тези, за които смятате, че си струват вашето време и усилия. Вие разбирате важността на качеството над количеството, когато става въпрос за приятелства, високо оценявайки тези, които са ви ценни, скъпи.

Оптична илюзия №7

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Ако видяхте крокодил:  Вие сте невероятно практичен и целенасочен, отказвайки да прекарвате повече от един момент за нещо, което не смятате за непосредствено важно. Държите краката си на земята, избягвайки рисковете, когато е възможно, като предпочитате да се придържате към познатите пътища, които знаете къде ще ви доведат.

Ако видяхте лодка: Вие сте много наблюдателен, намирате радост в малките неща в живота си. Вие сте независим и единствен по рода си, някои дори могат да кажат малко ексцентричен. Не позволявайте на никого да ви говори за промяна, тъй като вашата креативност ще ви позволи да успеете в живота.

Оптична илюзия №8

Първото нещо, което виждате в тази снимка, казва много за текущото ви състояние

Ако сте жена и сте видели лицето на мъж: Вие сте силно фокусирани върху противоположния пол и вероятно имате силен сексуалност. Може да сте в отношения в момента, от които не се чувствате напълно удовлетворени и изпълнени, и това подчертава вашето желание да търсите това удовлетворение. Не позволявайте тази област от живота ви да се превърне в мания, тъй като може бързо да помете всичко, което правите.

Ако сте мъж и сте видели мъжко лице: Вие се борите с връзките си с други хора около вас, включително партньора ви, приятелите ви, вашите колеги и дори тези непознати, с които се срещате. Отделете известно време, за да се съсредоточите върху уменията си за общуване с хора, тъй като работата в мрежа с други хора може да бъде много полезна за постигане на щастлив живот.

Ако сте жена и сте видели лицето на жената: Вие сте самоуверена и със самочувствие. Вие знаете кой сте и не се страхувате да се противопоставите на нормата, ако това е естествено. Положителна и оптимистична, внасяте светлина във всяка стая, в която влизате.

Ако сте мъж и сте видели лицето на жената: Вие търсите някой, с когото да прекарате живота си, и това приключение се е превърнало в основен приоритет в живота ви. Не забравяйте да не насилвате ситуацията, най-добрите взаимоотношения са тези, на които е позволено да се променят и да се развиват естествено. Ако сте във връзка, това е знак, че сте щастливи и свързани, и тя винаги е в ума ви.