5 начина да подобрите своята жена

идеална жена

Инструкция за превръщане на жена ви в идеална без наранявания и големи разрушения.

В действителност равенство между половете няма! Да вземем например жената. Какво ще направи, ако реши да промени мъжа си? Ще каже: „колко-грозно-си-брадясал-отивай-да-се-избръснеш-и-веднага-си-облечи-нещо-прилично-в-тази-тениска-приличаш-на-чучело-пропаднало“.

И, ако не изпълните веднага заклинанието, то ще ви бъде повторено още веднъж, и още веднъж, и още сто милиона хиляди пъти. В крайна сметка ви чака поражение и ще изпълните всичко, което се иска от вас.

Толкова прост и лесен е женският живот. А сега ти кажи на своето момиче, което между другото е прекрасно във всичко освен... Хайде, де, кажи какво следва след „освен“. Страх те е, нали? Естествено, ако продължиш, те чака земетресение.

Незнайно защо е прието, че всяка жена е самото съвършенство. И ако ти си видял в тази тържествуваща хармония някаква пукнатина, веднага отивай на лекар. Очите ти са сериозно увредени. Нека там да им капнат нещо. Добре действа 3 процентен разтвор на цианкалий например! Или оперативно отстраняване на дефектните органи.

Така че – равенството е илюзия и нищо повече. Но на нас, мъжете, не ни е присъщо да отпуснем безпомощно ръце и да се предадем, нали? Така, братя, стягайте мешките и да тръгваме на война. Въоръжението ще е леко коварно и заобиколно, но резултатът ще си струва.

jena-mustaciМустачките й са почти незабележими, но е по-добре да ги няма

Неправилен подход: Да й сипете сънотворно в чашата и ползвайки безпомощното й състояние да я обръснете. При късмет тя няма да се събуди по време на операцията, но след седмица косъмчетата ще пораснат отново – още по-пищни и тъмни.

Правилен подход: По ниво на познанията в козметологията за нея ти стоиш някъде между ветеринаря и журналистка от „Жената днес“ от 1958г. Привлечи авторитети! Плати на момичето си посещение в салон за красота и предварително подкупи фризьора да й напълни главата с ужаси колко бързо почти незабележимия мъх ще се превърне в красив хайдушки извит мустак, а след това да й опише колко безболезнена и ефективна е съвременната фотоепилация.

Мария, 29 години: „Срам ме е да призная, но в съветите на моята маникюристка се вслушвам много повече, отколкото в думите на моя мъж“.

jena-butilkaКогато се напие е такава жалка картинка

Неправилен подход: Закачането на комунистически плакати „Пиещата майка е позор за семейството“ и поставяне на изрезки от вестници за лошото влияние на алкохола в чантата.

Правилен подход: Снимай я след шестата й „Маргарита“ с приятелки. Отдели най-добрите кадри и ги покажи с думите: „Виж колко забавно изглеждаш, когато леко прекалиш. Виж, тук дори се вижда лимончето от маргаритата в косата ти“. По необясними причини такива снимки оказват силно впечатление на жените. Първо веднага ги разкъсват на малки парченца, а след това от богатото меню с напитки в заведението избират минералната вода.

jena-debelaМомичето леко наедря

Неправилен подход: С думите „Леко си напълняла, любов моя“ да й вземеш чинията с пържолите. Такива думи жените не прощават! По-добре изнасили пред нея родната й баба.

Правилен подход: Започни със себе си. Въздишай за това какви ужаси е причинил заседналия начин на живот на фигурата ти и я помоли да те придружи до фитнеса за морална подкрепа. Не забравяй да използваш въздействащи заклинания от рода на: „Мускулите ми трябват, за да те нося по цял ден на ръце!“.

jena-priatelkaНейната най-добра приятелка е рядка гадина

Неправилен подход: Да говориш колко зла и безсъвестна е нейната Анета. Как със слюнките си може да полива картофени плантации за унищожаване на колорадски бръмбар. Че в сравнение с нея атомната бомба е като фойерверк за Нова година. Колкото и убедително да говориш, резултатът ще е нулев. Защото Анета й е ПРИЯТЕЛКА! А ти кой си, а? Ненапразно Анета я е предупреждавала за теб...

Правилен подход: Свържи се някак с Анета, захаросай й мозъка, извикай я на кафе да поговорите за твоята жена. Нито една истинска приятелка не може да откаже на толкова примамливо предложение. Подготви в чантата си диктофон и чакай момента, в който Анета ще се отпусне и ще разкаже цялата истина за жена ти, за всички нейни минали грехове и срамни постъпки и дори вашето бъдеще ще коментира. Няма да се наложи да чакаш дълго. Да, това е циничен и подъл подход. Самият ти се подготви да чуеш неочаквани мерзости. Но на война като на война. След това просто пусни записа на жена си. Тя вече няма приятелка Анета!

jena-salziТя за всичко плаче

Неправилен подход: Мигновено да изпълняваш всичко, само за да не виждаш страшните сълзи по бледното, изстрадало лице. Този метод за запушване на фонтана е опасен с това, че работи за много кратко време и следващия път струята е много по-силна. Ако момичето се научи да постига своето със сълзи, тя ще ползва това оръжие все по-често. Което, между другото, ще вреди не само на твоите нерви, но и на нейния външен вид.

Правилен подход: При появата на първата „капка“ побегни с вик: „Не мога да те гледам в сълзи! Това е непоносимо!“. Такива думи звучат много ласкаво за нея, а в отсъствието на зрители да ридаеш е някак безинтересно.