Как отношенията между мъж и жена променят съдбата на другия

Как отношенията между мъж и жена променят съдбата на другия

Не става дума за щастие или страдание, а за кардинални промени в целия живот!

В отношенията можем да променим своята съдба – както към по-добро, така и обратно…

Изненадващо, факт е, че енергийният обмен между мъж и жена започва дори когато се срещат възгледи, да не говорим за някои по-близки или още по-интимни отношения.

Енергообменът означава, че мъжът и жената стават енергийно взаимосвързани, свързани в една система от съдове. Резултатът е началото между тях на взаимен обмен на енергия от нисък и висок ред, съответно на закона за комуникиращите съдове.

Енергиен обмен между мъж и жена

Природата на мъжа е енергията на идеята и целта, а природата на жената е енергията на силата на постигането и любовта.

За реализирането на идеята е необходима сила и енергийно може да се получи само от жена. Ето защо една жена, като пазител на силата, може само да я даде. Въпросът е на кого и как дава силата си, с кого и как общува? Не се ли разпадат много семейства, когато жената започва да дава силата си на някой друг, а не на съпруга си?

Важно е да се разбере, че между мъжа и жената енергийният обмен започва буквално с първия поглед. Ето защо е жизненоважно да разберете принципите на действие на този енергиен обмен и в съответствие с тях да изградите поведението си към противоположния пол.

Например, от раждането на всяко момче има майка, грижовница, която го вдъхновява, дарява го с майчината любов, сестра, първата любов – във всяка жена мъжът подсъзнателно търси източник на енергия, която би го зареждала с активност, за да постига своите цели. Отговорността на жената – на кого, как и колко да даде своята грижливост – енергията на жената защитава този, на когото я дава.

Скъпи момичета и жени, вашият мощен енергиен потенциал просто привлича, а след това наистина формира избрания от вас в съответствие с вашата енергия. Колкото по-чиста и по-мощна е вашата енергия, толкова по-успешен ще бъде вашият любим и по-щастливо цялото семейство.

Вие сте отговорни за чистотата на мислите и емоциите, вътрешните ценности, състоянието на хармония и радост в себе си и, разбира се, състоянието на пълнота в любовта. Всичко това определя не само съдбата на жената, но и съдбата на нейния любим, отношенията за цял живот и цялото семейство като цяло: тъй като съпругата дава енергия и вдъхновение за дейността на семейството.

Мъжът е просто кола, но какво може да направи дори най-добрата кола на света, ако бъде лишена от гориво? Това е точно горивото за всички постижения на съпруга и цялото му семейство – съпругата, така че тя трябва да бъде много внимателна и грижовна към целта си от детството. Семейството е най-ценното за една жена и успехът, както и благосъстоянието, цялото семейство зависи от жената. Но как ще се възползва от благочестието и възможностите, които ѝ се дават при раждането, решава самата жена…

Кога започва най-силният енергиен обмен

Най-силният енергообмен започва на нивото на половите отношения, особено ако те се случват в Любов — на всички основни нива на човека: физическо, емоционално, ментално и духовно. В този случай енергообмен и, съответно, енергоинформационната връзка между мъж и жена става невероятно силна и, освен това, има синергичен ефект, когато 100% + 100% = 300% и повече.

От енергоинформационна гледна точка всяка двойка от мъже и жени, встъпили в непосредствен сексуален контакт един с друг непризнато стават съпруг и съпруга, с всички произтичащи от това последици на енергийно ниво до края на живота си в дадените физически тела, ако това не се прекъсва.

Ето защо, когато някой от семейството или двойката започва някаква връзка с друг партньор, тогава на енергоинформационно ниво се включва любовника, то тогава енергетиката от тази двойка вместо да скрепява и стабилизира отношенията вътре в двойката, вече започва да се прелива към друг, и това е много чувствително. Така че семейни отношения, които по-рано са били нестабилни, имало е недоразумения, кавги или конфликти – тогава те започват наистина да се разпадат и от този момент тяхното възстановяване е все по-малко вероятно.

И съпрузите чувстват това, усещат, че се случва енергийно отслабване, което се опитват да компенсират с каквито и да е външни действия, и именно това е причина за появата на ревност, страхът от загуба на любимата, обидите, липса на внимание, гняв и т.н... Всичко това е резултат от факта, че някой от двойката, която е скрепена с енергообмен, започва да "налива" натрупаната енергия "вляво", на някой друг... Това носи съжаление от втората половинка на двойката. Ето защо, когато в семейството има предателство, вторият чувства на подсъзнателно ниво, буквално "усеща", но докато няма доказателства, не може да обясни това състояние…

Тайната за поддържане на енергийния обмен между мъж и жена

Поддържането означава постоянен поток, акумулиране и енергийна трансформация. Мъж, получавайки сила за постигане на своите цели и планове, лесно и просто, без натиск и манипулации, без "трябва" – той има вътрешното желание, връща го към своята жена през нещо осезаемо, подаръци, грижа, физическа помощ, еквивалента на получената от нея сила, като по този начин създава основата за превръщането на акумулираната енергия за един нов по-висок кръг на енергообмена.

Така съпругата се вдъхновява още повече и дава още повече енергия, съпругът постига нова по-висока цел... и така нататък до безкрайност. Това е тайната на любовта – тя е всеразрастваща се и всесътворяваща – така се учим на единение. И тук много важен момент в хармоничната двойка няма главни, нито мъже, нито жени – има само правилен начин на взаимодействие, който носи плодове и за двамата.

Когато един от участниците в отношенията започва да се дистанцира, да се обижда или по друг начин да излиза от връзката на взаимодействието – в началото на единия се случва неуспех и след това на другия. Сега модерна е общата постановка – да вземем от живота всичко. Повечето хора разбират, че любовта е честа смяна на сексуалните партньори.

Когато мъжът живее преди брака с различни жени, по-възрастните хора казват: "Ще походи, ще му мине". За дамите не се говори така. Към тях веднага се формира специфично отношение, придружено от горчива усмивка. Дори ако в началото човек казва, че за него няма значение с кого е била другата му половинка, то все пак възниква този въпрос.

Защото момичето е бъдещата майка. А майчинството е светло и чисто явление. Бебето, което се ражда от жена, трябва да се роди здраво по всякакъв начин. Когато едно момиче е имало няколко сексуални партньори, това обикновено не минава без следа на всички нива.

Има такова сравнение на отношенията с лепилото: за първи път той се залепва така че е почти невъзможно да се отлепи, след това залепването е по-слабо, за пети път лепилото е залепено с известна трудност. Това означава, че след няколко романа жената вече няма истинска привързаност към мъжа си.

Това не е изненадващо, защото паметта е там и осъзнаваме или не, но има сравнение. Ако се вземе на нивото на тялото, трябва да се отбележи такъв интересен факт: женското тяло дори се адаптира към мъжкото на нивото на микрофлората. Когато тя започва да живее с друг – се извършва преструктуриране. Този процес може да се повтори няколко пъти. И тогава непременно има отбой, започват болестите.

Следователно, всяка връзка и любовно отношение е преди всичко съгласуван и приятелски екип за постигане на безгранично щастие или – разнообразна мъка преди процеса на осмисляне – изборът е винаги само във вас…